Львівський меблевий форум S.T.I.Lviv Назад

Львівський меблевий форум S.T.I.Lviv

Львівський меблевий форум S.T.I.Lviv–меблева виставка України, відбудеться 20-23 вересня при підтримці RIA.com і збере найкращих меблярів України і Європи.
    Львівський меблевий форум S.T.I.Lviv–меблева виставка України, відбудеться 20-23 вересня  при підтримці RIA.com і збере найкращих меблярів України і Європи.
    Тут презентуватимуть цілий спектр меблів, предметів інтер’єру, цікаві дизайнерські рішення і сучасні меблеві технології.
    Концепція меблевої виставки об’єднує в собі всі напрямки та стилі меблів та дизайну.Кожен, хто відвідує її у Львові зможе дізнатися про сучасні технології, матеріали та комплектуючі, підібрати при необхідності всі складові майбутнього інтер’єру, витриманому в різному стилі. Унікальна, довгоочікувана подія, якою кожен з вас зможе скористатися! Меблева виставка сподобається всім відвідувачам, а постачальники та виробники меблів знайдуть тут для себе багато корисного і цікавого. На меті організаторів виставки є обмін досвідом та налагодження нових ділових стосунків на ділових зустрічах та семінарах. Чому саме Львів? Старовинне місто займає вигідне географічне розташування – близькість до кордону з ЄС (70 км) робить його цікавим як для наших виробників так і для закордонних партнерів.
Image title    Також актуальність виставки полягає в зростаючому попиті на меблі всього цінового сегменту. Одним із основних факторів, які впливають на ринок меблів, є зростаюча кількість житла на первинному ринку нерухомості. По прогнозах провідних експертів ринок меблів очікує стрімке зростання вже наступного року.
    Беручи до уваги зміни на ринку меблевої галузі, перш за все споживчого попиту і структури самого ринку, ця виставка пропонує ще більше можливостей для мебельних компаній. Інноваційний вид експозиції, посилена програма по залученню професійного відвідувача і кінцевого споживача гарантують ефективність та продуктивність проведення такого заходу.
    В рамках Львівського меблевого форуму, який відбудеться у вересні 2017 року, будуть представлені нові колекції меблів від провідних українських виробників, а також фасади, комплектуючі та фурнітура.
Image title    На виставці будуть представлені:
– Виграшний формат, який об’єднує провідних гравців меблевого ринку. Відомі виробники використовують меблевий форум як основний інструмент для розвитку свого бізнесу в країні, для розширення ділових контактів, за допомогою виставки збільшується експорт продукції;
– Виставка Стиль Технології та Інтер’єр презентує унікальний спектр меблів і предметів інтер’єру для житлових і громадських приміщень. Вона дасть кожному ідеї, технології, дизайнерські рішення;
– Форум меблів відвідують фахівці і торгові представники з усіх регіонів нашої країни, які професійно займаються оснащенням і комплектацією об’єктів різних сфер діяльності, а також, можливо, представники ближнього та далекого зарубіжжя.
    Відвідайте головну подію, яка відбудеться у вересні у Львові. Не пропустіть унікальну можливість,  меблевий форум Стиль Технології та Інтер’єр – це виставка, тематика якої повністю відповідає поняттю про дизайн сучасних меблів. Чекаємо вас!

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье